wrap folija za vozila in plovila

Daj svojemu avtomobilu ali plovilu edinstven videz!
Car wrapping je tehnika, ki se pogosto uporablja za dajanje drugačnega videza vozilom. Je bolj ekonomičen način menjave barve kot na primer lakiranje. Seveda omogoča tudi oblikovanje. Tehnologija oblikovanja avtomobilov se je razvila hitro in učinkovito, kar vam omogoča, da svoj avto stilizirate popolnoma po svojem okusu.

Izbirate lahko med različnimi barvami. Posebnost folij je visoka prilagodljivost za delno ali popolno ovijanje predmetov in vozil v folijo. Večplastna Cast folija ima bogato paleto barv različnih izgledov, ter akrilno lepilo, kar omogoča predvsem hitro lepljenje na suho brez mehurjev in mečkanja… Oprijem folije je takojšen in trajen.

Ne barvajte svojega avtomobila. Transformiraj in wrap it. Če ne želite polepiti celotne karoserije, lahko svoj avto prilagodite tako, da namesto tega polepite samo stranska ogledala, sprednjo masko ali streho!

Kamenčke, pesek, sol – elementi lahko poškodujejo lak vašega avtomobila. Zaščitite svojo vozilo z našo sijajno ali mat zaščitno folijo za lak. Nanos na izpostavljene in ranljive dele vašega vozila zaščitijo tudi do 10 let.

Biti viden je bistvenega pomena za naše službe za nujno pomoč. Odsevne folije, zaradi katerih je tvoje vozilo vidno podnevi in ​​ponoči. Vozila, ki jih vidimo, so varnejša.

Ko se odločite za temnjenje žarometev, lahko vašemu avtomobilu date poseben videz. To je ena tistih majhnih podrobnosti, ki vaš avto loči od konkurence na avtomobilskem srečanju.

Polepitev plovil ali boat wrapping je odlična alternativa barvi, saj so cenovno ugodnejši, prilagodljivi in enostavno odstranljivi. Vinilni ovoj se lahko uporablja za številne različne vrste notranjih in zunanjih detajlov, kar vsakemu čolnu daje vizualni učinek.

Ali ste lastnik lokalnega podjetja in iščete inovativne načine za trženje svojega podjetja in razširitev baze strank? Ali imate strategijo spletnega trženja, ki je že avtomatizirana, in želite, da bi jo dvignili na višjo raven? Oglaševanje vašega podjetja z reklamnimi polepitvijo je odlična možnost.


Nudimo najširšo paleto visokokakovostnih avtomobilskih folij v najrazličnejših barvah in teksturah