lepljenje pohištva doma

Iščeš stroškovno učinkovit način modernizacije ali prenove svojega doma brez hrupa, nereda in visokih stroškov obnove? Folije so trdne, enostavne za čiščenje in so na voljo v široki paleti tekstur in barv. Hitro in brez nereda jih lahko namestimo ter tako damo tvojemu domu popolnoma nov, luksuzen in sodoben videz.

Tvoja kuhinja je srce tvojega doma. Nameni svojim utrujenim in zastarelim omaricam malo ljubezni in jih posodobi z našo storitvijo za lepljenje folij.

Opremi svoj osrednji življenjski prostor s povsem novim videzom. Vsako površino lahko pokrijemo s teksturami in zaključki, ki ustrezajo tvojemu dekorju.

Privošči si sanjsko in cenovno ugodno kopalnico le s preoblikovanjem površin. Prelepimo kopalniške omare, vrata in stene.

Ustvari svoj popoln prostor za sprostitev s pomočjo naše storitve lepljenja folij. Uredimo vgradne in prosto stoječe omare, vrata, omare, postelje.

Izboljšaj estetiko svojega pohištva brez večjih stroškov. Izbereš lahko med oblogami iz lesa, videza mat ali sijaj, usnja, kamna ali kovine.

Poživi svoje gospodinjske aparate s folijo. Polepimo hladilnike, pralne in sušilne stroje, pomivalne stroje po tvojem okusu ali v skladu z barvno shemo prostora.


Nudimo najširšo paleto visokokakovostnih površinskih folij v najrazličnejših barvah in teksturah

 


Ustvari si dom po svojih željah