Vaš dom

 

Lepljenje pohištva v vašem stanovanju

Iščete stroškovno učinkovit način modernizacije ali prenove svojega doma brez hrupa, nereda in visokih stroškov obnove?

Folije so trdne, enostavne za čiščenje in so na voljo v široki paleti tekstur in barv. Hitro in brez nereda jih lahko namestimo ter tako damo vašemu domu popolnoma nov, luksuzen in sodoben videz.

KUHINJE

Vaša kuhinja je srce vašega doma. Namenite svojim utrujenim in zastarelim omaricam malo ljubezni in jih posodobite z našo storitvijo za lepljenje folij.

DNEVNE SOBE

Opremite svoj osrednji življenjski prostor s povsem novim videzom. Vsako površino lahko pokrijemo s teksturami in zaključki, ki ustrezajo vašemu dekorju.

KOPALNICE

Privoščite si sanjsko in cenovno ugodno kopalnico le s preoblikovanjem površin. Prelepimo kopalniške omare, vrata in stene.

SPALNICE

Ustvarite svoj popoln prostor za sprostitev s pomočjo naše storitve lepljenja folij. Uredimo vgradne in prosto stoječe omare, vrata, omare, postelje.

POHIŠTVO

Izboljšajte estetiko svojega pohištva brez večjih stroškov. Izbirate lahko med oblogami iz lesa, videza mat ali sijaj, usnja, kamna ali kovine.

BELA TEHNIKA

Poživite svoje gospodinjske aparate s folijo. Polepimo hladilnike, pralne in sušilne stroje, pomivalne stroje po vašem okusu ali v skladu z barvno shemo prostora.


Nudimo vam najširšo paleto visokokakovostnih površinskih folij v najrazličnejših barvah in teksturah

 


Ustvarite si dom po svojih željah