smart film

PDLC FOLIJA

Naši izdelki se lahko uporabljajo za praktične in ustvarjalne namene; Folija PDLC se na primer uporablja v najnovejših pisarnah za preprosto ustvarjanje zasebnosti, kadar je to potrebno.

Od odprtosti do zasebnosti v 45 milisekundah

Kaj je smart film?


Folija PDLC je folija, sestavljena iz več plasti. Srednji sloj sestavljajo deli tekočih kristalov, tako imenovani sloj PDLC (Polymer Dispersed Liquid Crystal). S pomočjo električne prevodnosti se ti kristalni deli premikajo v isto smer. Tako zagotovite, da postane folija prozorna površina, skozi katero lahko vidite. Če izklopite napajanje, se kristalni delci ločijo, zaradi česar postane folija neprozorna. Ne vidiš več skozi.

Povleci za razliko med VKLOPLJENO/IZKLOPLJENO

Ni vam treba zamenjati obstoječega stekla – samo nalepite folijo na steklo. Po namestitvi napajalnikov lahko diapozitive preklapljate s katerim koli nadzorom napajanja/medija (ALEXA, mobilna aplikacija, hišno vodilo, nadzor medijev, Crestron, AMX itd.).

Funkcije

  • Zasebnost
  • Odporno na toploto
  • Projektiranje – na folijo lahko projektiraš predstavitve, videoposnetke, reklame, itd.
  • Higiensko – odstranite tkanine ali električne zavese, ki jih je težko očistiti in na katerih se nabirajo mikrobi

O tehnologiji PDLC podjetja SmartFilmPlus


PDLC je aktivna tehnologija pametnega stekla, kar pomeni, da za vklop in izklop potrebuje elektriko. Ko je uporabljena nizka napetost (stanje VKLOP), se molekule poravnajo na oblikovan način, kar omogoča, da svetloba prehaja naravnost, in naredi steklo prozorno. Ko je elektrika izklopljena, se molekule LC spet naključno razpršijo, prekinejo prehod svetlobe in steklo postane neprozorno.

Dobrodošli v svetu Smart Film!

Naši izdelki se lahko uporabljajo za praktične in ustvarjalne namene