Hoteli in prosti čas

Poživite in osvežite svoje zmogljivosti in nadaljujte s konkurenco z našimi prenovitvami folijami.

Preoblikujte in osvežite notranjost ter opremo s svežim in modernim videzom z vrhunsko paleto arhitekturnih površinskih folij.

Arhitekturne površinske obloge so trdne, samolepilne folije, ki ponujajo hitro, čisto in predvsem stroškovno ugodno možnost prenove, ki povrne moderni poslovni videz in poveča doživetje vaših gostov.

Recepcije

Prvi vtisi so pomembni. Z našimi storitvami v recepciji in/ali preddverju hotela lahko ustvarite ikonično in navdihujočo novo izkušnjo gostov.

Hotelske sobe

Osvežite hotelske sobe za goste, da boste še naprej korak pred svojo konkurenco. S pomočjo naših storitev se izognite visokim stroškom prenove in ohranite mir za svoje goste.

Hotelski hodniki

Hotelski hodniki so območja, kjer je obraba sten največja. Naše arhitekturne površinske folije ponujajo hitro in enostavno možnost za obnovo teh površin.

Pohištvo

Vse elemente pohištva, od miz do okenskih polic, lahko prenovimo s široko paleto barvnih palet in tekstur, ki ustrezajo tematiki vašega hotela ali gostišča.

Wellness

Osvežite hotelske toplice in bazene z našimi trdnimi arhitekturnimi folijami, ki so preproste za čiščenje. Hitro in enostavno lahko z njimi prelepimo katerekoli ploščice.

Fitnes

Športni center ali telovadnica: polepimo prostore za vadbo, športne dvorane, telovadnice, garderobe in stranišča.


Ustvarimo ikonično in navdihujočo novo izkušnjo vaših gostov